1 de gener del 2013

17 d'octubre de 2013, Civisme i Urbanitat

XERRADA DEL POLICIA
L’altra dia a l’hora de tutoria, va venir a l’institut un policia que es diu Paco. És un policia molt simpàtic i ens va explicar coses molt interessants  Ens va dir que hem de conviure amb respecte amb més gent, que no hem d’embrutar el carrer i que si teníem un gos, que recollíssim el que embrutava. Ens va ensenyar com respectar a les persones grans i els espais públics. També ens va portar un dossier amb els senyals de trànsit per completar i pintar: el senyal d’obligació, el de prohibició, el de perill, el de prioritat…
Ens va explicar que a la Torre Baldovina hi vivia un ric que era escriptor i venia aquí a passar l’estiu. Per acabar, ens va ensenyar dues medalles que va guanyar, una de la policia i l’altra li va donar la ciutat de Santa Coloma. Eren petites, boniques i brillaven molt. Les conserva molt bé.
Ens ha agradat molt la seva visita perquè ha estat molt divertida i ens ha explicat com ho hem de fer per millorar la nostra ciutat. Va demostrar-nos que és un bon policia i ens agradaria que tornés a l’institut!
Alumnes del grup 1.3.